Virgjeresha
Virgo Virgjeresha

Shëndeti - Ky vit për Virgjëreshat do të jetë një vit fatlum. Më shumë se punë për të arritur një shëndet të mirë mendor e fizik rrethanat do të jenë ato që do t’ju ndihmojnë më së shumti. Përpiquni të mos i refuzoni drekat dhe darkat, të cilat i shtrojnë miqtë tuaj e sidomos në pjesën e parë të vitit. Sepse do të ndiheni mirë psikologjikisht në këto darka, por edhe mos e teproni me konsumimin e ushqimeve të konservuara apo ato që bëhen jashtë ambientit shtëpiak. Frutat, perimet dhe zarzavatet e stinës do të jenë burimi i një shëndeti të mirë për këtë vit. Nëse gjatë gjysmës së parë të vitit keni marrë ushqimin e duhur, gjatë gjysmës tjetër nuk do të jeni aspak të detyruar të shkoni në palestra për të tonifikuar trupin. Do të dini shumë mirë që gjatë këtij viti të menaxhoni energjitë tuaja dhe të prezantoheni gjithnjë energjikë.

Dashuria - Jeta në çift do të jetë e qëndrueshme gjatë gjithë vitit, por edhe juve do t’ju duhet të mundoheni pak. Do të gaboni herë pas here duke e mërzitur partnerin tuaj, por do t’ju duhet gjithashtu t’i kërkoni falje me anë të dhuratave. Dhuratat dhe surprizat jo të zakonshme do të ulin për këtë vit të gjithë intensitetin e zënkave tuaja. Edhe gjatë verës, stinë në të cilën ju mendoni se do t’i lini pak pas dore romancat dhe dashuriçkat, situata në çift do të jetë e qëndrueshme. Do të keni besim tek partneri që keni në krah dhe do të flisni për gjithçka me të. Kjo do të bëjë të mundur që ai\ajo t’i kuptojë më së miri angazhimet tuaja. Në dashuri suksesi i takon beqarëve të kësaj shenje. Nëse ata që janë të angazhuar në një lidhje do të kalojnë një periudhë të keqe gjatë gjashtë muajve të parë të vitit 2014, për beqarët kjo do të jetë një kohë e mbushur plot romancë. Gjithsesi pasioni i shfrenuar do të mungojë edhe për këto të fundit.

Karriera dhe paratë - Ky vit nuk do të jetë i mbarë për ju, nëse nuk përpiqeni ta përmirësoni seriozisht nivelin tuaj të përgatitjes dhe të veprimit në projektet ku do të përfshiheni. Duhet të mbusheni me vetëbesim njëherë e më pas të filloni të pranoni angazhime të reja. Nëse jeni ende të papunë, duhet që t’i jepni vetes forca dhe të mendoni seriozisht për strategjitë dhe aftësitë që ju duhet të për të punuar në ambientin dhe në fushën që ju kërkohet. Por, përpara se të hidhni ndonjë hap, mendojini mirë alternativat, pasi pa i peshuar mirë avantazhet e secilës alternativë, do të ndërmerrni hapa të gabuar. Marsi është muaji i parave, ndërsa këshilla më e mirë për karrierën tuaj është: Jepni sa më shumë në mënyrë që edhe ju të merrni dyfishin e asaj që jeni mësuar të keni nëpër duar.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor