Peshqit
Pisces Peshqit

Shëndeti - Edhe për shenjën e Peshqve, ashtu sikurse edhe për Ujorin, ky vit nuk do të jetë një vit i shëndetshëm nëse seriozisht nuk i kushtohet vëmendje atij. Do të ketë momente gjatë këtij viti, në të cilat do të ndiheni shumë në formë. Kontrollet mjekësore kryesisht do të duhet të realizohen gjatë katër muajve të parë të vitit. Pas 21 shkurtit do të jeni të zënë me punë, edhe me të afërmit. Edhe pse do të ndiheni mirë në praninë e tyre, kontrollet mjekësore mos i anashkaloni. Ndërsa gjatë muajve të fundit, përkundrazi, do të përjetoni një ndjesi lodhjeje, e cila, nëse nuk kujdeseni në mënyrë specifike të kujdesur, do të shpërfaqet edhe në aspektin e jashtëm fizik, i cili do të ketë një pamje të lodhur dhe pa gjallëri. Gjatë verës do të jeni të pajisur me një look shumë të veçantë dhe tërheqës, falë ushqimit të shëndetshëm dhe faktit që më në fund e keni detyruar veten, që të lëvizni sa duhet për të mbajtur formën fizike. Kjo do të jetë edhe periudha më e mirë e vitit.

Dashuria - Ju keni punuar dhe keni ndryshuar shumë në emër të një dashurie. Kupidi do t’ju vlerësojë për këtë vit për sjelljen e mirë, i keni kryer të gjitha detyrimet e punës me një angazhim të vështirë. Nëse jeni në një marrëdhënie, radari juaj do të fillojë të perceptojë ndryshime interesante ndërmjet jush. Nga fundi i vitit, nëse i keni përvetësuar ato ndryshime, mund të zbuloni se një marrëdhënie e mirë mund të kthehet në një lidhje vërtet të mrekullueshme. Universi mund t’ju japë mundësi për argëtim gjatë gjithë vitit, duke ju bërë të qeshur edhe plot histori të bukura. Nëse jeni i vetëm në mes të verës do të organizohen takime nga njerëz, që ju u besoni, edhe që mund t’i kthehen një marrëdhënieje të lumtur. Miqtë që doni do t’ju marrin kohën e lirë për ta bërë atë më të dëshirueshme.

Karriera dhe paratë - Viti 2015 apo të paktën pjesën më të madhe të tij, në mënyrë të veçantë do të jeni me shumë fat, përsa i përket sferës suaj financiare. Intuita me të cilën jeni të pajisur, kur bëhet fjalë për shpenzime apo investime, do të jetë për t’u pasur zili, edhe kjo do të bjerë në sy. Kujdes të veçantë duhet të bëni me shpenzimet e dimrit! Serioziteti, një nga proceset tuaja më të forta, do të luajë një rol kyç në detyrimet tuaja të punës, ndërsa viti 2015 do të fillojë. Një klient i veçantë do të ketë nevojë për ju më shumë se zakonisht dhe do t’ju duhet të punoni shumë për t’i kryer kërkesat e tij. Ndërsa fillon të hyjë pranvera, ulje-ngritjet e organizimit tuaj do të vënë re më shumë suksesin tuaj, edhe do të fillojnë kujdesin kundrejt një përgjegjësie më të madhe, por edhe rezultati që do të presin nga ju do të rritet. Bëhuni elastik dhe krijoni më shumë afërsi me një pjesë të mirë të miqve tuaj dhe ju do të takoni apo tejkalojnë karrierën tuaj historike gjatë të gjithë vitit. Gjërat mund të ndryshojnë për mirë në gusht.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor