Luani
Leo Luani

Shëndeti - Ky vit do të jetë shumë kompleks për ju për sa i përket shëndetit. Në fillim të vitit do të jeni i ndjeshëm, si në fizik ashtu edhe moralisht. Në fund të muajit shkurt do të mund ta qetësoni pak veten dhe të fitoni pak imunitet edhe ndaj virozave apo shqetësimeve që ju vijnë. Ndjeshmëria do të ulet dhe ju do të jeni më të fortë. Muaji prill do të jetë më energjik, madje mund të jetë muaji më energjik i vitit. Rivlerësimi i marrëdhënieve tuaja miqësore është mirë të bëhet gjatë pjesës së parë të vitit 2015, në mënyrë që psikologjikisht të ndiheni mirë gjatë gjithë pjesës tjetër të vitit dhe në mënyrë që ju t’i gjykoni marrëdhëniet tuaj me më shumë gjakftohtësi. Ndonjëherë stresi, që të induktojnë ngjarjet e këqija me miqtë është më i dëmshëm për shëndetin se sa një ftohje që zgjat edhe më shumë se në javë.

Dashuria - I gjithë ky vit që po vjen do të ofrojë për të gjithë të dashuruarit një intensitet dhe pasion që gjithkush që ju njeh do ta ketë zili. Lidhja juaj e jashtëzakonshme dhe plot me energji do të xhelozojë thuajse të gjithë shenjat e tjera, përveç jush dhe partnerin. Nuk ka një periudhë shkëlqimi, pasi ju do të shkëlqeni gjatë gjithë kohës. Në muajit e stinës së nxehtë të verës do të shijoni një raport më shumë romantik se sa intensiv dhe pasionant. E megjithatë kjo do ta përgatisë edhe më shumë raportin tuaj në çift për erërat e vjeshtës dhe të ftohtin e dimrit. Në muajin tetor, kur Dielli dhe Hëna, do të bashkëjetojnë në mënyrë paqësore brenda shenjës tuaj, do të krijohet një mjedis i përsosur, që do të vazhdojë deri në fund të vitit 2015. Dhjetori do të jetë muaji i surprizave në çift dhe viti do të mbyllet më së miri për ju dhe partnerin tuaj. I vetmi kujdes që duhet të bëni është të mos dëgjoni të tjerët se çfarë do t’ju thonë për marrëdhënien tuaj. Beqarët nuk do të kenë frikë të njihen me persona të rinj. Të gjithë relacionet miqësore të reja, të cilat do të kenë ulje dhe ngritje do të kthehen për ta, në mundësi të mira joshjeje. Ditët më të mira janë ato mes 25 gushtit dhe 6 shtatorit, kur më shumë se kurrë beqarët do të ndihen joshës dhe plot energji.

Karriera dhe paratë - Vitit 2015 do të jetë një vit shumë produktiv për të gjithë ata që i përkasin shenjës së luanit. Instinkti dhe inteligjenca do të bashkohen bashkë tek ju dhe do të sjellin vetëm fitore dhe suksese. Mos u frikësoni për të guxuar. Ky do të jetë viti juaj i suksesit në projektet, hapat e realizimit të të cilëve i keni menduar më së miri. Vetëm në Mars juve do t’ju duhet të zgjidhni mes të dy alternativave që do t’ju paraqiten. Duhet të mendoheni gjatë nëse do t’i nënshtroheni burokracive, apo do të bëni të një hap tjetër drejt krijimit të një mjedisi më të mirë profesional që ndonjëherë nuk vjen nga ana materiale. Fundi i vitit 2015 do t’ju gjejë nga ana monetare apo thënë ndryshe në aspektin financiar më mirë se një vit më parë, ndaj gëzohuni që, jo vetëm që keni ruajtur balancat, por edhe i keni përmirësuar ato dukshëm.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor