Demi
Taurus Demi

Shëndeti - Ky do të jetë viti juaj për sa i përket shëndetit. Psikologjikisht dhe fizikisht do të ndiheni mirë dhe më e rëndësishmja është që ju do të dini ta çmoni gjendjen tuaj. Psikologjikisht do të jeni gati që të ndërmerrni hapa të efektshëm, kjo sepse ju keni filluar që të përgatiteni më herët për iniciativa dhe sfida të reja. Muajt prill dhe maj do të jenë koha më e mirë për të marrë vendime dhe për t’u ndier të sigurt që zotëroni potenciale të jashtëzakonshme. Në marrëdhëniet tuaja sociale, miqësore dhe ato të bashkëpunimit ju do të dini të krijoni falë shëndetit dhe humorit tuaj marrëdhënie të shkëlqyera, ndërsa për sa i përket marrëdhënies me njerëzit tuaj të zemrës, mendja do të kërkojë gjithnjë e më shumë në muajin shtator. Dozën e të kërkuarit do të duhet ta ulni me partnerin tuak, pasi shtrati mund të jetë një muaj që kërkon më shumë qetësi se sa energji vetëm nga ana juaj. Mos i vini njerëzit e zemrës përballë mendjes dhe fizikut tuaj energjik, pasi ata nuk do ta vlerësojnë aq shumë energjinë e mendjes sa ju. Ata do të mjaftohen edhe nëse do t’ju kenë pranë fizikisht dhe të shëndetshëm.

Dashuria - Këshilla e vetme që mund të japin yjet për vitin 2015 është të shiheni me partnerin sy më sy. Gjithçka që keni ta diskutoni bashkë dhe kaq do të mjaftojë për ju që këtë vit të shijoni një lidhje të mirë në çift. E keni zgjedhur partnerin prej kohësh dhe keni një marrëdhënie të konsoliduar? Ky do të jetë një vit që do ta thellojë dhe forcojë edhe më shumë marrëdhënien tuaj. Do të ketë vetëm pak luhatje në shtator, atëherë kur lidhja do të duket sikur e humbet potencialin e saj, por kjo nuk do të duhet t’ju shqetësojë. Ju do të dini ta kaloni shumë thjesht këtë fazë, madje edhe vetëm duke u parë në sy. Për të gjithë ata që i përkasin kësaj shenje dhe janë beqarë, i gjithë viti do të sjellë emocione, por nëse vërtet mendoni për diçka serioze kjo do të mund t’ju dhurohet vetëm në muajin e dhjetë të këtij viti. Tetori do të jetë mëse emocional. E nëse në tetor e gjeni shpirtin tuaj binjak, kjo lidhje është e predispozuar që të zgjasë shumë, vërtet shumë kohë. Deri në tetor do të duhet të orientoni veten çfarë kërkoni te partneri që dëshironi të keni në krah për gjatë gjithë jetës.

Karriera dhe paratë - Karriera juaj i ka të gjitha shanset për të shkëlqyer këtë vit. Thuajse gjatë gjithë vitit do t’ju ofron shumë mundësi të mira për të shkëlqyer. Projektet që ju serviren, mjaft që t’i peshoni mirë dhe të veçoni elementet më të mira. Ju vetë do të jeni aq të fortë sa të merrni qoftë edhe vetëm peshën e realizimit të tyre. E megjithatë, nëse do të flasim për financat tuaj, ky vit parashikon shpenzime për të kënaqur shpirtin. Luksi dhe gjërat që ju bëjnë të shkëlqeni kanë qenë gjithnjë një pasion i madh i juaji. I kushtoni vërtet rëndësi pamjes së jashtme dhe shkëlqimit tuaj në veshje, por gjatë muajve korrik dhe gusht do t’ju duhet që ta frenoni pak veten. Përpos, faktit që do të shpenzoni për pushime, ju do të duhet të përballeni me koston e atyre gjërave që ju pëlqejnë më shumë të keni në gardërobën tuaj. E megjithatë, një vit i mirë në karrierën tuaj profesionale do t’i justifikojë shpenzimet e kryera.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor