Dashi
Aries Dashi

Shëndeti - Viti i Ri 2015 do të nisë për të gjithë ata që i përkasin shenjës së Dashit në mënyrë shumë energjike. Pikërisht kjo nisje plot vrull dhe energji do t’ju bëjë që sa herë të dilni përpara pasqyrës apo t’i hidhni një sy vetes të bëni të njëjtat pyetje: A jam unë ky? Cili është ky person kaq energjik? Deri më datën 21 Mars ju do të arrini të gjeni një gjendje konstante për shëndetin tuaj mendor, fizik dhe psikologjik. Pikërisht, edhe në 10-ditshin e fundit të muajit mars ju do të mund ta përdorni vetëbesimin dhe qëndrueshmërinë tuaj për të ideuar dhe për të realizuar projektet që keni në mend. Kjo qetësi në fillim do t’ju shqetësojë, por në muajin gusht do të mund të shihni se qetësia është shumë herë më fitimprurëse për idetë dhe projektet tuaja. Një muaj më vonë, në shtator do t’ju duhet të bëni një bilanc, duke kërkuar më shumë se qëndrueshmëri edhe një këndvështrim realist, ndërkohë që, nëntori do të kërkojë më shumë përgjegjshmëri dhe autoritet. Sepse fundi i vitit do t’ju përballë me mundësi që kërkojnë një njeri të maturuar.

Dashuria - Personat që i përkasin shenjës së Dashit kryesisht japin shumë në një lidhje. Për ata që e kanë tashmë partnerin e tyre ky (2015- a) është një vit i mbarë. Lidhja juaj nuk do të jetë shumë energjike dhe nuk do të përmbajë shumë pasion të shfrenuar. Viti 2015 do të jetë viti i një pasioni të qetë, i një marrëdhënieje të pjekur që do të thellohet edhe më shumë. Kjo nuk do të thotë që këtë vit ju do të humbni beteja në shtrat, por çdo periudhë do t’ju gjejë më të fortë dhe gjithnjë bashkë. Momenti më i keq për lidhjen tuaj në çift do të jetë në ditët e fundit të muajit shtator, atëherë kur dy planetët e dashurisë do të përplasen. Ndërsa për ata që janë “të lirë” dhe i përkasin kësaj shenje ka mundësi që në muajin gusht të takojnë një njeri që do t’ia bëjë fytyrën të shkëlqejë. Shtatori do të jetë shumë intensiv për beqarët. Nuk do të ndodhë asgjë në 6-mujorin e parë të vitit, pasi ju vetë do të jeni shumë kërkues dhe energjikë.

Karriera dhe paratë - Nëse keni tashmë një karrierë të konsoliduar apo keni biznesin tuaj, viti 2015 do të jetë viti i sfidave. Kompanitë tuaja do të duhet t’i shtyni drejt një stadi tjetër. Mundësitë për t’i vënë ato të garojnë mes kompanive të të njëjtit lloj do t’ju bëjnë të ndiheni krenarë për gjithçka që keni arritur. Kujdes me mbingarkesën pasi do të jetë disi e vështirë nëse punoni për shumë projekte njëherazi. Financat tuaj këtë vit do të jenë të stabilizuara dhe përpjekja për të rënë disi përfitimi do të vijë diku nga muaji nëntor. E megjithatë, përfitimi që mund të keni pasur gjatë gjithë vitit ju bën të mos ndieni ndonjë ulje të vogël.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor