Bricjapi
Capricorn Bricjapi

Shëndeti - Këtë vit aspekti fizik dhe emocional do të jetë për t’u pasur zili. Ndryshimet në karakterin dhe fizikun tuaj në fakt fillojnë përpara se të vijë vetë 2015-a. Pikërisht në 21 dhjetor ju do të filloni të ndërroni fytyrë e të dukeni edhe më mirë. Në fillim të vitit bëni mirë të jeni mik i vetes. Kini respekt për vetveten dhe kaq do të mjaftojë që të shndrisni gjatë gjithë vitit. Kujdesi për veten do t’ju lindë në mënyrë të natyrshme në ditët që do të vijojnë nëpërmjet një ushqimi të ekuilibruar dhe lëvizjes së përditshme fizike. Që në javët e para të vitit 2015 do të jeni në një formë të shkëlqyer. Një formë e tillë do të jetë shoqëruese gjatë 12 muajve të vitit, me përjashtim të fillimit dhe mesit të stinës së verës. Në atë periudhë në fakt, nuk do të jeni të kujdesshëm për mënyrën dhe sasinë e ushqimit. Nuk do të jeni në gjendje që të bini nga pesha, por sapo të riktheheni në aktivitetin tuaj të përditshëm do të ktheheni në gjendjen tuaj më të mirë.

Dashuria - Në krahasim me vitin 2014, ky vit që po vjen do të jetë edhe më i mirë. Ndershmëria mund t’ju bëjë që të tërhiqeni nga ana romantike. Mundësitë romantike po lulëzojnë në çdo vend dhe kohë gjatë këtij viti, por ju do të tregoheni mëse të kujdesshëm për hir të një dashurie të madhe. Nuk jeni njeriu i mërzitshëm dhe xheloz siç thuhet për ju. Seksualiteti juaj do të shtohet në vitin 2015 duke u shprehur në mënyra të reja. Do të jeni shumë magnetik gjatë muajve janar dhe shkurt. Në muajin korrik do të përjetoni një periudhë seksualisht intensive. Muaji tetor do të sjellë një lidhje në distancë, ndërsa dhjetori do të sjellë tepër gëzim do të keni mundësi që këtë vit të gjeni një person që do të duhet të dini ta vlerësoni. Mos u surprizoni nëse takoni një njeri premtues për të ardhmen në fillim të vitit 2015.

Karriera dhe paratë - Viti 2015 është i mrekullueshëm për të publikuar veten tuaj, edhe nëse thjesht do të vazhdoni punën e zakonshme, duke ndërtuar pak nga pak, ditë pas dite, biznesin apo karrierën tuaj. Mundohuni të mësoni leksionin që do t’ju dërgojnë yjet në mars: se çdokush, në çfarëdolloj niveli, mund të përfitojë gjëra të mira nga pak ekspozim në publik. Horizonti i karrierës suaj do të zgjerohet më shpejtësi. Mos u mundoni për të krijuar reklama, ato do të krijohen vetë rreth jush. Keni një reputacion të mirë për punën që bëni, sepse jeni brenda rregullave. Në fund të vitit, ju do të jeni të aftë për të “rrëshqitur” pak nga puna dhe për të shijuar gjërat që ju interesojnë më shumë. Viti 2015 është viti i një përgatitjeje për suksesin që do të vijë në dy vitet e ardhshëm. Pozicioni i Jupiterit, do të bëjë të mundur që të jeni të aftë për të mbajtur një stabilitet ekonomik më të madh në krahasim me menaxhimin që ua keni bërë parave tuaja gjatë 2014-ës.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor