Binjaket
Gemini Binjaket

Shëndeti - Muaji i parë i vitit do të jetë për të gjithë ju që i përkisni shenjës së Binjakëve, një muaj i qetë, ku do të doni të shijoni pushimet që mendja juaj do t’i zgjasë deri në fund të muajit janar. Nuk do të bindeni kollaj se puna duhet të rinisë dhe me një potencial të madh mendor. Megjithatë në marrëdhënie me kolegët dhe të afërmit duket se gëzoni dashurinë e tyre. Kjo lloj ngrohtësie dhe mikpritjeje do t’ju mbushë me siguri. Në 2015-ën për ju duket se nuk kanë rëndësi sëmundjet që qarkullojnë në muajt e parë dhe të fundit të vitit. Edhe pse nuk do të keni kohë të merreni me sport, ju do të jeni shumë aktivë në ambientin e punës. Kjo do t’ju sigurojë juve një gjendje të mirë shëndetësore gjatë gjithë vitit. Problemi më i madh shëndetësor për ju mund të koha e pushimit. Sigurohuni që gjumin dhe pushimin ta realizoni më së miri. Gjithçka tjetër mes fizikut dhe psikologjisë tuaj duket se do të shkojë më së miri gjatë këtij viti.

Dashuria - Në marrëdhënien që keni në çift, këtë vit do t’ju duhet të jeni të duruar. Kjo nuk është një shenjë e karakterit tuaj, e sidomos në një raport më të ngushtë si ai që keni me partnerin. Viti 2015 do të jetë një vit i vështirë, në një farë mënyre, e sidomos në periudhën e parë të vitit. Do të duhet të duroni e të mos përfshiheni në aventura që bindshëm mund të vënë në rrezik marrëdhënien tuaj. Kujdesi më i madh duhet bërë në komunikimin me partnerin. Edhe pse shumë kërkues ndaj jush, ju nuk do të duhet të shpërfytyroheni apo të humbni toruan kur të flisni me të për paratë, apo për gjëra të tjera materiale. Ndërkohë që për beqarët që i përkasin kësaj shenje, viti 2015 do të jetë një vit sharmant. Ata do të shfaqen në pjesën më të madhe të vitit shumë joshës dhe të gatshëm për aventura. Jo pak raste beqarët e kësaj shenje do të ndihen të admiruar. Shkëlqimi më i madh i tyre pritet të vijë në mes të muajit shtator.

Karriera dhe paratë - Këtë vit në aspektin profesional do të duhet të punoni jo pak herë me njerëz që nuk i keni njohur më parë. E mira është që ju të tregoheni bashkëpunues që në takimet e para me njerëz të rinj. E në qofshin ata më të zotë se ju, atëherë një gjë e mirë vjen sërish në bashkëpunimin tuaj. Do të dini të mësoni dhe të pranoni metoda të reja pune. Sa më bashkëpunues të jeni, aq më mirë për karrierën tuaj. Do të mësoni shumë këtë vit. Në aspektin financiar, ju do të mund të ndiheni të sigurt, sepse do të dini për çfarë të shpenzoni. Këtë vit keni mësuar vërtet si të shpenzoni për gjërat që ju nevojiten më shumë. Nuk do të keni të ardhura të shumta, por ama do të dini të ruani më së miri stabilitetin tuaj ekonomik, edhe pse në shifra modeste në krahasim me ato që dëshironi të arrini në 2015-ën.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor