Akrepi
Scorpio Akrepi

Shëndeti - Kryesisht 2015-a do të jetë një vit i fuqishëm. Ju nuk do të ndiheni të dobët nga ana shëndetësore. Kryesisht nuk do të prekeni nga virozat apo sëmundjet, por ama do t’ju duhet të punoni me gjendjen tuaj emocionale. Në muajt shkurt dhe mars do të duhet të jeni të duruar dhe shpeshherë ta vini veten në pozicionin e atyre që ju qëndrojnë pranë. Nëse arrini të evitoni sforcime të tepërta, qoftë në punë apo në aktivitete sportive që do t’ju duhet të ndërmerrni, viti 2015 do të jetë një vit ku do t’ju shoqërojë një formë e mirë fizike dhe emocionale. Gjatë muajve maj dhe prill, disa gjëra mund të ndryshojnë rrjedhën e jetës suaj, ndaj do t’ju duhet që të gjitha ndryshimet t’i merrni me qetësi dhe të mos reagoni si të ishin surpriza, edhe pse impakti që do të krijojë te ju do të jetë i madh. Mundohuni që të mos e dëmtoni veten e të vuani psikologjikisht për incidente të kota e të papritura, që nuk ju ndodhin vetëm juve. Mundohuni sepse energjia nuk do t’ju mungojë gjatë këtij viti.

Dashuria - Fuqia e fjalëve dhe e veprave do të jetë e madhe këtë vit. Do të duhet të jeni më të kujdesshëm në 2015-ën, pasi marrëdhënia juaj që tashmë ka marrë një hije tjetër mund të kërcënohet shpejt. Viti që po mbyllet (2014-a) ka qenë i bukur dhe i ka stimuluar të gjithë ata që i përkasin kësaj shenje dhe që kanë një raport në çift. Edhe viti 2015 do t’ju dhurojë momente akoma më të bukura dhe pasionante. Do të zbuloni se logjika juaj do t’i bindë njerëzit që t’ju ngarkojnë me përgjegjësi dhe të keni edhe fuqinë për t’i ngarkuar me përgjegjësi. Por, duhet të keni kujdes. E gjitha kjo fuqi mund të shpërdorohet. Një flirt i rastësishëm mund të kthehet në një histori të nxehtë dhe një marrëdhënie si e juaja mund të marrë fund shpejt. Mjafton t’i besoni aftësisë suaj për shndërrimin e eksperiencave në aventura të paharrueshme dhe asgjë nuk mund t’ju ndalojë, ndryshe do të duhet t’i besoni komunikimit me fjalë të zgjedhura për ta mbajtur gjallë raportin në çift. Shtatori, tetori dhe nëntori do të jenë muajt më të qetë të vitit, si për ata që janë në çift edhe për beqarët që do të vënë pikat mbi i dhe do të jenë më të qetë për të kuptuar se çfarë duan.

Karriera dhe paratë - Do të rrethoheni gjatë Vitit të Ri nga një atmosferë serioze, ku do të ndjeheni më të bindur se çdo herë tjetër për punën dhe karrierën tuaj. Do të merrni një vrull energjie, që do t’ju surprizojë me intensitetin. Fuqitë e bindjes suaj do të zmadhohen në mënyrë të ndjeshme dhe do ta gjeni veten duke mësuar se në çfarë drejtimi janë rezultatet më interesante. Kjo do të zgjasë të paktën 3 muajt e parë të vitit, kur do të mund të merrni edhe oferta të reja. Shumë shpejt, në muajin prill do të duket sikur asgjë nuk ka qenë mirë. do të kërkohet nga ju që të jeni të hapur, të duruar dhe herë pas here të merrni frymë thellë përpara se të flisni. Për financat nuk do të jeni të interesuar. Por, në pjesën e parë të vitit është më mirë që të filloni të mendoni se si të investoni të ardhurat tuaja, edhe jo si t’i shpenzoni apo t’i keqpërdorni ato.

Më në thellësi të shenjës tuaj!
Shenja: Karakteristika
Koha: Ditore
Viti 2015: Horoskopi Vjetor